Santa Wanta Automotive Välkommen till Nordens bästa och äldsta online-butik inom bil och fordonsbelysning!

Välkommen till Nordens bästa och äldsta online-butik inom bil och fordonsbelysning!Välkommen till Nordens bästa och äldsta online-butik inom bil och fordonsbelysning!

År 2004 grundades Xenonkungen med en tydlig framtidsbild. Att förse Sverige och övriga delar av Norden med ett högkvalitativt sortiment inom bilbelysning till priser som konkurrerar med marknaden. Hos oss på Xenonkungen har du ett gäng avexperter som tillsammans skapar en arbetsplats med stämningen på topp!Det är viktigt för oss att ha det bra på arbetsplatsen, eftersom arbetet är en så pass stor del av tiden vi har under veckan. Belysning ligger varmt om hjärtat och det har också gjort att vi har fått ett stort intresse i att utvecklas inom området. Den utvecklingen medför att vi kan vid val av nya produkter och eventuella inköp urskilja vad som har högre eller lägre kvalitet. Våra produkterstår förprestanda och hållbarhet. Detta har påvisatskontinuerligt i test av produkter inom olika kategorier. Vår ljusramp Luxtar X20 stod under oktober 2020utvaldsomvinnare i kategorin ”Mest för pengarna” av Ojanperä’s oberoende test.Xenonkungen Instagram posts (photos and videos) - Picuki.com

Ledramper och extraljus är en del av vårt sortiment, men vi har ävenLED-lampor, Halogenlampor och Xenon för fordon. Vi är stolta över att xenonkungen.se är Nordens äldsta och kanskemest erkända e-handel förbilbelysning. Som resultat av att vi har haft hög kvalitet på våra produktermed bra priser, så har vi även lyckats fåväldigt hög kundnöjdhet. Xenonkungen har ett snittbetyg på 4.7 av 5 stjärnor på trustpilot som lämnats av mer än 9 000 kunder vilket vi gärna delar av oss med och som vi är mycket stolta över att ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *