Vad är Botox?

Botox innehåller Botulinumtoxin och är till för att skapa avslappning i dina spända muskler och för att ge volym och ge ett lyft till hela ditt ansikte. Botox används vanligtvis till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna vi har där, men kan anpassas för behandling av exempelvis svett på olika områden av kroppen. Botox i pannan används när du vill åtgärda en rynka mellan ögonbrynen, mjuka upp argrynkan eller vill få bort linjer i pannan.
Det finns många muskler i ansiktet och när du använder vissa delar av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara att du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som du får linjer i pannan eller rynkig panna. Behandlingar med botox motverkarEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet för att nämna några olika områden.Botox hos Akademikliniken Skin Center Göteborg - Vården.se
Botox är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är bra mot migrän och för att lugna överspända muskler. Med botox i pannan blir det att musklerna i pannan och din glabella, även kallat argrynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän www.gotaklinik.se.

Botox pris

Botox varierar i pris. Beroende på vad det är som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox är det olika priser.
Bland utbudet har du möjlighet att behandla botox kråksparkar, botox ögonbryn eller botox gummy smile för att nämna förslag på områdena som går att behandla.
En detaljerad offert ges under din konsultation med din behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Ni diskuterar vilket område du vill ha botox, om du gjort botox innan eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som våra legitimerade behandlare ger sin syn på vilken botox behandling som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.

Hur går det till vid en botox injektion?

Hälsodeklaration är det första du fyller i innan din botoxbehandling. Därefter har du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att ta dig igenom proceduren, pris och för att besvara möjliga frågor. Även om det är din första behandling eller om du har gjort behandling med botox tidigare, så vill vi att du är trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge dig all information om din behandling.
Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox effekt

En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox? Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>