Skönhetskliniken

På Södra Hamngatan 59 hittar du estetikklinken med expertise på Botox och Filler. Vi utför det mesta inom skönhet, fillers och korrigeringar. Hos oss på vår klinik arbetar certifierad personal som behandlar vårt utbud med botox, fillers, microtoxin och bodysculpting. Våra behandlare ärhandplockade för deras specialisering och moderna perspektiv på behandlingar inom skönhet.
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser inom sökområdena botox Göteborg och fillers Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och övriga Sverige https://www.gotaklinik.se/.
Vi vill alltid att du ska trivas med ditt besök och debehandlingar som du utför på vår klinik. Vi vill bli ett toppval för dig som vill välja en skönhetsklinik i Göteborg.BODY - Attica Medical Spa

Bästa fillers Göteborg
Det finns en mängd olika estetikkliniker inom Göteborg som har olika erbjudanden för behandlingar med fillers, men som inte är certifierade. Vi erbjuder kompetent och legitimerad behandlingspersonal som behandlar dina önskemål i linje med att ge dig de bästa fillers i Göteborg.
Vi på skönhetskliniken använder Hyaluronsyrasom är framtagen för att ge en naturlig effekt och ett naturligt slutresultat. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillers eller att kroppen skulle stöta bort syran som injiceras.
Vi gör allt för att våra erfarna behandlare ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Vårt utbud innehåller fillers erbjudande på vår klinik inom varierande områden och behandlar allt inom fillers kindben, fillers haka, fillers näsa för att nämna några utav de olika behandlingarna. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads kliniker har att erbjuda.
Botox Göteborg pris
Vad kostar botox? Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox är det olika priser.
Bland utbudet har du möjlighet att göra botoxpanna, botox ögonbryn eller botoxgummysmile för att nämna några utav områdena som gåratt behandla.
Svar på hur mycket det kommer att kosta ges när du har din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Nidiskuterar vilket område du önskar göra behandling med botox, om du gjort botox innan eller om det är första gången fördig. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilken botoxbehandling som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.
Botox injektion – Procedur?
Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din kommande behandling. Efter det har du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att gå igenom steg för steg, pris och för att besvara möjliga frågor. Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort injicering förut, så vill vi att du är trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska ge sinåsikt om din behandling.
När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.
Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är en effektiv metod mot huvudvärk och migrän och för att vårda överspända muskler. Med botox i pannan blir det att musklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till huvudvärk eller i värsta fall migrän.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>